EjendomsWatch

Mangel på studieboliger sikrer investorer gevinst — lejere raser

For mange studerende og for få studieboliger gør sidstnævnte til et stensikkert investeringsaktiv, lyder det fra ejeren af 463 lejemål i den højere prisklasse. Hos lejerne er der dog utilfredshed med prisniveauet, som Københavns Universitet dog finder i orden.

Foto: /ritzau/Jonas Olufson

Antallet af boliger til den stigende gruppe af danskere, der er studerende, er for lille, og derfor er det nu næsten med garanti, at man kan få lejet studieboliger ud. Det mener ejendomsinvestor Jesper Dam, der har lanceret det københavnske studieboligkoncept Basecamp Copenhagen. Mens flere studerende er utilfredse med huslejen, er udlejeren af de 250 boliger fint tilfreds.

Konceptet går ud på at levere alt, hvad en studerendes hjerte måtte begære. Der er filmrum, spillerum, møblerede værelser, café, træningscenter, fællesrum og -køkken samt gratis internet i det tidligere DSB-hovedkvarter Sølvgade Kaserne på Georg Brandes Plads ved siden af Kongens Have i København. Til gengæld ligger priserne for de 463 lejemål i den høje ende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier