EjendomsWatch

Tidligere Thorsen-advokat viklet ind i kontroversiel ejendomskonkurs

Kurt Thorsens advokat i PFA-sagen har sidenhen kastet sig ind i ejendomsbranchen. Her er han er havnet i centrum for et opgør om konkursmillioner, skriver Berlingske Business.

Foto: Arkiv: Erik Nielsen/Polfoto

Christian Kirkman-Møller, der som tidligere partner i Zenith Advokater var Kurt Thorsens advokat i PFA-sagen, er igen indblandet i en kontroversiel sag. Denne gang er han dog selv i centrum og bliver beskyldt for at flytte millioner ud af krakket ejendomsselskab.

Det skriver Berlingske Business.

Avisen har fået indsigt i en række dokumenter fra Sø- og Handelsretten, som viser, at kuratoren for boet efter ejendoms­selskabet KE Project A/S beskylder Christian Kirkman-Møller for at have flyttet millionværdier ud af selskabet, før det gik konkurs i 2014.

Christian Kirkman-Møller, der var adm. direktør i KE Project, afviser alle anklager:

"Vores sag lå så langt fra konkurskarantæne, som noget kan," skriver Christian Kirkman-Møller i en mail til Berlingske Business.

Sagen er endt med et forlig, og alle krav om erstatning og konkurskarantæne imod Christian Kirkman-Møller er blevet droppet.

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier