EjendomsWatch

Tidligere Thorsen-advokat viklet ind i kontroversiel ejendomskonkurs

Kurt Thorsens advokat i PFA-sagen har sidenhen kastet sig ind i ejendomsbranchen. Her er han er havnet i centrum for et opgør om konkursmillioner, skriver Berlingske Business.

Foto: Arkiv: Erik Nielsen/Polfoto

Christian Kirkman-Møller, der som tidligere partner i Zenith Advokater var Kurt Thorsens advokat i PFA-sagen, er igen indblandet i en kontroversiel sag. Denne gang er han dog selv i centrum og bliver beskyldt for at flytte millioner ud af krakket ejendomsselskab.

Det skriver Berlingske Business.

Avisen har fået indsigt i en række dokumenter fra Sø- og Handelsretten, som viser, at kuratoren for boet efter ejendoms­selskabet KE Project A/S beskylder Christian Kirkman-Møller for at have flyttet millionværdier ud af selskabet, før det gik konkurs i 2014.

Christian Kirkman-Møller, der var adm. direktør i KE Project, afviser alle anklager:

"Vores sag lå så langt fra konkurskarantæne, som noget kan," skriver Christian Kirkman-Møller i en mail til Berlingske Business.

Sagen er endt med et forlig, og alle krav om erstatning og konkurskarantæne imod Christian Kirkman-Møller er blevet droppet.

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier