EjendomsWatch

Pensionskasser vinder pris for shoppingcenter

To pensionskasser og Deas' arbejde med at optimere københavnsk butikscenter henter nu international hæder. Prisen blev hentet hjem fra den amerikanske spilleby Las Vegas.

Foto: PR

Frederiksberg Centret, som er ejet af Danica Pension og Lægernes Pension og bliver administreret af Deas, er blevet hædret ved prisuddelingen "VIVA Best of the Best Awards" i Las Vegas i den amerikanske delstat Nevada. Det skriver Danica Pension i en pressemeddelelse.

Butikscentret vandt prisen i kategorien "Design & Development" efter ombygningen og udvidelsen, som blev færdig i 2015. Prisen uddeles af The International Council of Shopping Centers (ICSC), der er en international sammenslutning for shoppingcenterbranchen.

"Vi er naturligvis meget stolte over, at vores udviklingsbaserede tilgang til center management bliver anerkendt med denne pris. Vi vil fortsætte med at udvikle centret, så det kan bevare sit høje internationale niveau – til glæde for centrets kunder, ejere og lejere," siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør med ansvar for center management i Deas, i meddelelsen.

Shoppingcentre tiltrak 2 pct. flere kunder i 2016

Frederiksberg Centret har gennemgået en gennemgribende ombygning og udvidelse med 20.000 m2, der blev afsluttet i 2015. DEAS havde ansvaret for projektet, hvor der blev etableret en ekstra butiks-etage samt en ekstra etage til parkering svarende til 25 nye butikker og 150 ekstra p-pladser.

Siden ombygningen er omsætningen i Frederiksberg Centret steget med 24 pct. i 2015 og 32 pct. i 2016. Centret er tidligere hædret både på både nationalt og europæisk plan.

Frederiksberg Centret kåret som Nordens bedste

Frederiksberg Centret kæmper om europæisk toppris

Danica klar med redningsplan for skrantende shoppingcenter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier