EjendomsWatch

Pensionskasser vinder pris for shoppingcenter

To pensionskasser og Deas' arbejde med at optimere københavnsk butikscenter henter nu international hæder. Prisen blev hentet hjem fra den amerikanske spilleby Las Vegas.

Foto: PR

Frederiksberg Centret, som er ejet af Danica Pension og Lægernes Pension og bliver administreret af Deas, er blevet hædret ved prisuddelingen "VIVA Best of the Best Awards" i Las Vegas i den amerikanske delstat Nevada. Det skriver Danica Pension i en pressemeddelelse.

Butikscentret vandt prisen i kategorien "Design & Development" efter ombygningen og udvidelsen, som blev færdig i 2015. Prisen uddeles af The International Council of Shopping Centers (ICSC), der er en international sammenslutning for shoppingcenterbranchen.

"Vi er naturligvis meget stolte over, at vores udviklingsbaserede tilgang til center management bliver anerkendt med denne pris. Vi vil fortsætte med at udvikle centret, så det kan bevare sit høje internationale niveau – til glæde for centrets kunder, ejere og lejere," siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør med ansvar for center management i Deas, i meddelelsen.

Shoppingcentre tiltrak 2 pct. flere kunder i 2016

Frederiksberg Centret har gennemgået en gennemgribende ombygning og udvidelse med 20.000 m2, der blev afsluttet i 2015. DEAS havde ansvaret for projektet, hvor der blev etableret en ekstra butiks-etage samt en ekstra etage til parkering svarende til 25 nye butikker og 150 ekstra p-pladser.

Siden ombygningen er omsætningen i Frederiksberg Centret steget med 24 pct. i 2015 og 32 pct. i 2016. Centret er tidligere hædret både på både nationalt og europæisk plan.

Frederiksberg Centret kåret som Nordens bedste

Frederiksberg Centret kæmper om europæisk toppris

Danica klar med redningsplan for skrantende shoppingcenter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier