EjendomsWatch

Møbelkæde åbner sin ottende butik i Esbjerg

Et 6000 kvm stort møbelhus åbner ved årsskiftet i lokaler, som Idémøbler netop er ved at fraflytte.           

Michael Christiansen, adm. direktør i Iddesign, der er selskabet bag Ilva- og Idémøbler-kæderne. | Foto: Jens Henrik Daugaard/Polfoto (arkiv)

Møbelkæden Ilva åbner til årsskiftet et 6000 kvm stort møbelhus i Esbjerg, skriver Jydskevestkysten.

"Vores salg er stigende og vi oplever en stærk efterspørgsel efter vores bolighus-koncepter i både Danmark og udlandet," lyder det ifølge avisen i en pressemeddelese fra Michael Christiansen, adm. direktør i selskabet bag Ilva og Idémøbler, Iddesign.

Netop Idémøbler fraflytter sit nuværende møbelhus i Stormgade og åbner et nyt 2500 kvm moderne bolighus på en ny placering, fremgår det.

Dermed opstår et stort ledigt areal, der giver plads til et Ilva-møbelhus.

I dag har Ilva syv bolighuse i Danmark og to i udlandet, mens Idémøbler har 37 bolighuse i Danmark og to i udlandet. Kæderne er ejet af Lars Larsen, der også står bag Jysk.

Lars Larsens møbelkæder ruller butiksåbninger ud

Genopstanden møbelkæde åbner butikker i hele landet

Sydjysk detail topper på tomgang

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier