EjendomsWatch

Lars Larsens møbelkæder ruller butiksåbninger ud

Møbelkoncernen bag butikskæderne Ilva og Idemøbler går nu for alvor i offensiven i et forsøg på at komme tættere på kunderne. Tiltaget sker efter røde tal på bundlinjen i de seneste regnskabsår.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Henrik Daugaard

Den danske møbelkoncern IDdesign, der bl.a. står bag butikskæderne Ilva og Idemøbler, går nu for alvor i offensiven i et forsøg på at komme tættere på kunderne.

IDdesign, der er ejet af Jysk-milliardæren Lars Larsen, har netop søsat det største investeringsprogram i virksomhedens historie. I første omgang indebærer det åbningen af 10 nye bolighuse, hvoraf adskillige af dem allerede har slået dørene op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier