Arkitektgruppen bygger fynske boliger for trecifret millionbeløb

Den fynske projektudvikler Arkitektgruppen vil bygge 32 lokale boliger med terrasser i et projekt, der ender med en samlet salgspris et sted mellem 100-200 mio. kr.
Foto: PR-visualisering
Foto: PR-visualisering

Odense Centrum kan se frem til 32 nye huse, alle udstyret med terrasser eller altaner og bygget af den lokale projektudvikler Arkitektgruppen. Det skriver Arkitektgruppen i en pressemeddelelse.

Projektet, Terrassehusene, vil have en samlet størrelse på 5000 kvm, hvoraf godt 20 pct. vil være altaner eller terrasser — det mængden og antallet af disse, navnet stammer fra. De 32 boliger vil være fordelt på fire ejendomme med fælles gårdrum, og vil alle have adresse på den centrale Thomas B. Thriges Gade.

I Arkitektgruppen er adm. direktør Robin Feddern glad for at kunne bygge et større projekt i sin hjemby.

"Selvom vi har stået i spidsen for store byggerier i mere end 30 år, synes vi, at dette projekt er noget helt særligt, og vi glæder os over at kunne skabe lækkert nybyggeri midt i byen," lyder det i pressemeddelelsen.

Det bliver den lokale afdeling af Nybolig Projekt, der skal stå for salget af lejlighederne, hvor prisen vil ligge i spændet 3,3-6 mio. kr.

Arkitektgruppen øger indtjeningen og ser mod provinsen  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også