EjendomsWatch

Dagrofa holder liv i mere end hver fjerde Kiwi-butik

Når discountkæden Kiwi lukker over hele landet, konverteres en række af dem til Spar- eller Meny-butikker.

Foto: Carsten Andreasen

Når alle Dagrofas 103 Kiwi-butikker i Danmark skal lukke de kommende måneder, bliver de 29 af dem konverteret til butikker i koncernens andre dagligvarekæder Spar og Meny. Det skriver Århus Stiftstidende.

Konkurrenter på spring til lukkede Kiwi-butikker 

Over hele landet bliver 22 Kiwi-butikker til Spar, mens tre bliver til Meny. En enkelt i Valby bliver til enten Meny eller Spar, mens tre af discountkædens butikker bliver til Meny på et senere tidspunkt.

"Mine kolleger og jeg glæder os enormt meget til at åbne dørene i de nye Spar-butikker og tage godt imod både de handlende, som er vant til at komme i butikken, og selvfølgelig også nye handlende. Jeg er sikker på, at Spar-konceptet er det helt rigtige til de Kiwi-butikker, som konverteres til Spar," siger Niels Karstensen, kædedirektør i Spar, til Århus Stiftstidende.

Jan Helleskov, kommunikationsdirektør hos Dagrofa, fortæller, at koncernen i øjeblikket er i dialog med udlejerne, så butikkerne hurtigst muligt kan genudlejes - og gerne som dagligvarebutikker.

Kiwi-ejer hænger på butiksaftaler

Discountkæde lukker over 70 supermarkeder 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier