EjendomsWatch

Dagrofa holder liv i mere end hver fjerde Kiwi-butik

Når discountkæden Kiwi lukker over hele landet, konverteres en række af dem til Spar- eller Meny-butikker.

Foto: Carsten Andreasen

Når alle Dagrofas 103 Kiwi-butikker i Danmark skal lukke de kommende måneder, bliver de 29 af dem konverteret til butikker i koncernens andre dagligvarekæder Spar og Meny. Det skriver Århus Stiftstidende.

Konkurrenter på spring til lukkede Kiwi-butikker 

Over hele landet bliver 22 Kiwi-butikker til Spar, mens tre bliver til Meny. En enkelt i Valby bliver til enten Meny eller Spar, mens tre af discountkædens butikker bliver til Meny på et senere tidspunkt.

"Mine kolleger og jeg glæder os enormt meget til at åbne dørene i de nye Spar-butikker og tage godt imod både de handlende, som er vant til at komme i butikken, og selvfølgelig også nye handlende. Jeg er sikker på, at Spar-konceptet er det helt rigtige til de Kiwi-butikker, som konverteres til Spar," siger Niels Karstensen, kædedirektør i Spar, til Århus Stiftstidende.

Jan Helleskov, kommunikationsdirektør hos Dagrofa, fortæller, at koncernen i øjeblikket er i dialog med udlejerne, så butikkerne hurtigst muligt kan genudlejes - og gerne som dagligvarebutikker.

Kiwi-ejer hænger på butiksaftaler

Discountkæde lukker over 70 supermarkeder 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier