EjendomsWatch

Field's og Bruun's Galleri kløjes i forårssalget

Et koldt forår med slud, sne og regn giver tilbagegang for butikkerne i de danske centre, der er ejet af norske Steen & Strøm, forklarer finansdirektør. Den franskkontrollerede storcenterkæmpe formår dog selv at øge sine indtægter.

Fields i København. | Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Steen & Strøm, der ejer en række danske shoppingcentre, oplever en stigende indtjening i første kvartal af 2017. Men de butikker, der bor i centrene, går den anden vej.

Det viser regnskabet for første kvartal 2017 fra den franske ejer Klépierre, der opererer i 15 lande. I Danmark styrer datterselskabet Steen & Strøm storcentrene Field's i København, Bruun's Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier