EjendomsWatch

En New York-matadors bekendelser

Scott Rechler har efter finanskrisen været en af de mest aktive ejendomsinvestorerer i USA's største ejendomsmarked. EjendomsWatch mødte ham i New York til en snak om hans forretningsmodel, som danske Industriens Pension har tjent godt på at investere milliarder i — og om at følge efter den danske arkitekt Bjarke Ingels.

Scott Rechler, medejer, bestyrelseformand og adm. direktør i RXR Realty, i færd med det ceremonielle første mukkertslag i konverteringen af en tidligere biograf i New York-forstaden New Rochelle. | Foto: PR

NEW YORK — Mukkerten i vindueskarmen på Scott Rechlers kontor springer straks i øjnene og gør det svært at bevare fokus på håndtrykket, da han byder velkommen på femte sal i ejendommen 1330 Avenue of the Americas — Sixth Avenue i folkemunde — få gader syd for Central Park midt på Manhattan.

Scott Rechler er bestyrelseformand, adm. direktør og storaktionær i ejendomsselskabet RXR Realty (RXR), der bygger, renoverer, ejer, finansierer og administrerer ejendomme i og omkring New York via fonde, hvor investorer som danske Industriens Pension står for kapitalen. Hammeren med det lange skaft står med hovedet nedad og troner i kontoret, der bærer præg af, at det er i gang med at blive pakket ned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier