EjendomsWatch

Finsk kapitalforvalter med danske ejendomme skal have ny topchef

Den finske formueforvalter Capman, der har investeret godt 1 mia. kr. i danske ejendomme, skal have ny adm. direktør.

Foto: Colourbox

Der skal inden længe stå et nyt ansigt i spidsen for den finske formueforvalter Capman, der har foretaget investeringer i Danmark for godt 1 mia. kr.

Efter knap fire år som adm. direktør har Heikki Westerlund nemlig sagt sit job op hos Capman for at prøve noget nyt, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Siden Heikki Westerlund tiltrådte som adm. direktør i august 2013 er selskabets markedsværdi godt tredoblet, skriver selskabet, og bestyrelsesformand Andreas Tallberg takker Heikki Westerlund for sin indsats og oplyser, at arbejdet med at finde en ny adm. direktør nu går i gang. Heikki Westerlund fortsætter i jobbet, indtil en afløser er fundet

Capman har igennem sin egen nordiske ejendomsfond investeret omkring 1 mia. kr. i det danske ejendomsmarked, mens der i en kommende nordisk fond forventes at blive allokeret omkring 780 mio. kr. yderligere til danske investeringer.

I slutningen af 2016 betalte Capman et trecifret millionbeløb for en ejendom i Hellerup med 33 herskabslejligheder og 11 erhvervslejemål, mens det i sidste uge blev offentliggjort, at Capman har indgået en aftale med projektudvikleren Casa om at skyde penge i et projekt med 86 ejerlejligheder i Nordhavn i København.

Udover Capmans egen, nordiske ejendomsfond investerer den finske formueforvalter i Danmark på vegne af den tyske pensionskæmpe Bayerische Versorgungskammer (BVK).

Casa indgår aftale med Capman om 86 ejerlejligheder

Kapitalforvalter køber boligprojekter for tysk pensionsselskab

Capman vil finde uslebne ejendomsdiamanter med ny fond

Formueforvaltere i ejendomsduel for tyske pensionsmilliarder 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier