EjendomsWatch

Pensiondanmark køber 4200 kvm butiksejendom i Lyngby

Pensiondanmark har købt en kommende supermarkedsejendom i Lyngby af entreprenøren KPC. 

Pensiondanmark-direktør Torben Möger Pedersen.

De danske pensionskasser har for tiden stor appetit på danske ejendomme, og nu fortsætter Pensiondanmark den tendens.

Pensionskassen har nemlig købt en supermarkedsejendom på 4200 kvm i Lyngby af entreprenøren KPC, som skal opføre ejendommen, skriver Pensiondanmark i en pressemeddelelse.

KPC skal opføre en ny ejendom med supermarkeder, ungdomsboliger og parkeringskælder, og det hele skal stå færdigt i 2019. Og på det tidspunkt overtager Pensiondanmark altså en butiksdel, hvor der følger 120 parkeringspladser med.

”Der er tale om en meget velbeliggende ejendom, der får to butiksarealer i stueplan samt en parkeringskælder, som Pensiondanmark erhverver, mens der bliver etableret almene boliger på de øvrige etager. Samtidig er der tale om en langsigtet uopsigelig lejeaftale, så Pensiondanmark ser frem til et solidt og stabilt afkast mange år frem til gavn for vores medlemmer,” udtaler Torben Möger Pedersen, adm. direktør Pensiondanmark, i meddelelsen.

Dansk Supermarked er ankerlejer på projektet, og der skal etableres en Føtex- og Nettobutik i den nye ejendom. Det fremgår ikke af meddelelsen, hvor mange penge Pensiondanmark investerer i ejendommen.

Hos KPC er der stor tilfredshed med, at projektet nu endelig kan sættes i gang.

”Med projektet udbygger vi et i forvejen godt samarbejde med både Dansk Supermarked og Pensiondanmark. Samtidig vil projektet med butikker og ungdomsboliger bidrage til udviklingen af Lyngby som både handels- og studieby,” udtaler Jesper Jørgensen, udviklingsdirektør i KPC.

Bilforhandler-domicil bliver til ungdomsboliger

Pensiondanmark Ejendomme henter chef hos Alectia 

Pensiondanmark landede samlet afkast på 13 mia. kr. i 2016

ATP og Pensiondanmark køber hotel for 1 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier