EjendomsWatch

Pensiondanmark køber 4200 kvm butiksejendom i Lyngby

Pensiondanmark har købt en kommende supermarkedsejendom i Lyngby af entreprenøren KPC. 

Pensiondanmark-direktør Torben Möger Pedersen.

De danske pensionskasser har for tiden stor appetit på danske ejendomme, og nu fortsætter Pensiondanmark den tendens.

Pensionskassen har nemlig købt en supermarkedsejendom på 4200 kvm i Lyngby af entreprenøren KPC, som skal opføre ejendommen, skriver Pensiondanmark i en pressemeddelelse.

KPC skal opføre en ny ejendom med supermarkeder, ungdomsboliger og parkeringskælder, og det hele skal stå færdigt i 2019. Og på det tidspunkt overtager Pensiondanmark altså en butiksdel, hvor der følger 120 parkeringspladser med.

”Der er tale om en meget velbeliggende ejendom, der får to butiksarealer i stueplan samt en parkeringskælder, som Pensiondanmark erhverver, mens der bliver etableret almene boliger på de øvrige etager. Samtidig er der tale om en langsigtet uopsigelig lejeaftale, så Pensiondanmark ser frem til et solidt og stabilt afkast mange år frem til gavn for vores medlemmer,” udtaler Torben Möger Pedersen, adm. direktør Pensiondanmark, i meddelelsen.

Dansk Supermarked er ankerlejer på projektet, og der skal etableres en Føtex- og Nettobutik i den nye ejendom. Det fremgår ikke af meddelelsen, hvor mange penge Pensiondanmark investerer i ejendommen.

Hos KPC er der stor tilfredshed med, at projektet nu endelig kan sættes i gang.

”Med projektet udbygger vi et i forvejen godt samarbejde med både Dansk Supermarked og Pensiondanmark. Samtidig vil projektet med butikker og ungdomsboliger bidrage til udviklingen af Lyngby som både handels- og studieby,” udtaler Jesper Jørgensen, udviklingsdirektør i KPC.

Bilforhandler-domicil bliver til ungdomsboliger

Pensiondanmark Ejendomme henter chef hos Alectia 

Pensiondanmark landede samlet afkast på 13 mia. kr. i 2016

ATP og Pensiondanmark køber hotel for 1 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier