EjendomsWatch

Copenhagen Capital fortsætter opkøbstogt

Det lille børsnoterede ejendomsselskab har med købet af to ejendomme snart nået en portefølje på 400 mio. kr. Fremover neddrosles informationsstrømmen.

Det børsnoterede ejendomsselskab Copenhagen Capital med bl.a. juveler Paul W. Hvelplund i ejerkredsen, har købt ejendommene Fanøgade 35 og 37 i København.

Ejendommene er købt til en værdiansættelse på 27 mio. kr., svarende til et forventet afkast på ca. 4,5 pct., oplyser selskabet.

Vokseværk i børsnoteret ejendomsselskab møder gult kort fra investor 

"Ejendommene er velbeliggende boligejendomme på Østerbro og er fordelt på to selvstændige matrikler med bygningsarealer på henholdsvis 500 kvm og 572 kvm. På overtagelsesdatoen er der samlet registreret 11 boliger og et mindre erhvervslejemål," skriver selskabet.

Copenhagen Capital ejer efter købet en samlet ejendomsportefølje på i alt 14 ejendomme med 158 lejemål beliggende Storkøbenhavn, som en ekstern valuar har vurderet til 389,4 mio. kr., fremgår det.

Selskabet meddeler endvidere, at det fremover kun vil offentliggøre ejendomskøb, der overstiger 10 pct. af selskabets balance på købstidspunktet "eller som af andre grunde er bemærkelsesværdige."

Oplysningen om de seneste opkøb ville således være holdt uden for markedets kendskab, hvis den nye praksis for information var indført tidligere.

Copenhagen Capital forventer fortsat et resultat for 2017 på mellem kr. 6,5 og 8,0 mio. før værdireguleringer, regulering af gæld til markedsværdi samt skat.

Ejendomsminiput i hidtil største opkøb - direktør kender ikke de nærmere forhold 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier