EjendomsWatch

Copenhagen Capital fortsætter opkøbstogt

Det lille børsnoterede ejendomsselskab har med købet af to ejendomme snart nået en portefølje på 400 mio. kr. Fremover neddrosles informationsstrømmen.

Det børsnoterede ejendomsselskab Copenhagen Capital med bl.a. juveler Paul W. Hvelplund i ejerkredsen, har købt ejendommene Fanøgade 35 og 37 i København.

Ejendommene er købt til en værdiansættelse på 27 mio. kr., svarende til et forventet afkast på ca. 4,5 pct., oplyser selskabet.

Vokseværk i børsnoteret ejendomsselskab møder gult kort fra investor 

"Ejendommene er velbeliggende boligejendomme på Østerbro og er fordelt på to selvstændige matrikler med bygningsarealer på henholdsvis 500 kvm og 572 kvm. På overtagelsesdatoen er der samlet registreret 11 boliger og et mindre erhvervslejemål," skriver selskabet.

Copenhagen Capital ejer efter købet en samlet ejendomsportefølje på i alt 14 ejendomme med 158 lejemål beliggende Storkøbenhavn, som en ekstern valuar har vurderet til 389,4 mio. kr., fremgår det.

Selskabet meddeler endvidere, at det fremover kun vil offentliggøre ejendomskøb, der overstiger 10 pct. af selskabets balance på købstidspunktet "eller som af andre grunde er bemærkelsesværdige."

Oplysningen om de seneste opkøb ville således være holdt uden for markedets kendskab, hvis den nye praksis for information var indført tidligere.

Copenhagen Capital forventer fortsat et resultat for 2017 på mellem kr. 6,5 og 8,0 mio. før værdireguleringer, regulering af gæld til markedsværdi samt skat.

Ejendomsminiput i hidtil største opkøb - direktør kender ikke de nærmere forhold 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier