EjendomsWatch

Ejendomsinvestor beskyldes for at hjælpe bortvist Hummel-direktør med alibi

Claus Hommelhoff, der er medejer af kapitalforvalteren Formuepleje, har medvirket til at dække over forsøg på bedrageri og/eller mandatsvig, lyder det fra Stadil-familien bag Hummel. Hommelhoff overvejer injuriesag, skriver Børsen.

Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Den aarhusianske rigmand, ejendomsinvestor og medejer af kapitalforvalten Formuepleje, Claus Hommelhoff, har haft en rolle i forbindelse med den meget omtalte bortvisning af topchefen hos sportsudstyrsproducenten Hummel, Søren Schriver.

Ifølge dagbladet Børsen har Claus Hommelhoff medvirket til at give Søren Schiver et alibi for, hvorfor han ikke kan have begået de ulovligheder, der medførte hans fyring.

Konkret handler det om en mail, som Hommelhoff — efter fyringen — har sendt til Hummels partner i Tyrkiet, hvori han foregiver at at være interesseret i at investere i en ejendom i Tyrkiet sammen med partneren. Men Stadil-familien mener at have beviser for, at det var den bortviste direktør, der uden Stadil-familiens viden ville investere og dermed indhøste en senere gevinst

"Enten drejer det sig om en meget loyal, god ven, der måske ikke er så begavet, eller også drejer det sig om medvirken til en kriminel handling (...) (og jeg forventer, red.) ... at han stikker halen mellem benene og kryber tilbage under den sten, hvorfra han kom," siger Hummel-ejer Christian Stadil til Børsen.

Forud for Stadils reaktion havde Hommelhoff ifølge avisen kaldt Christian Stadil for "en opblæst guru" og en "forkælet knægt" som en kommentar til en artikel på Finans.dk.

Hommelhoff oplyser til Børsen, at han overvejer en injuriesag mod Christian Stadil.

Formuerådgiveren der lod sig lokke

Byudvikler tror på at vinde udbud på nyt Aarhus-vartegn

Ejendomsmatador går efter kontorejendomme uden for centrum

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier