Ejendomsinvestor beskyldes for at hjælpe bortvist Hummel-direktør med alibi

Claus Hommelhoff, der er medejer af kapitalforvalteren Formuepleje, har medvirket til at dække over forsøg på bedrageri og/eller mandatsvig, lyder det fra Stadil-familien bag Hummel. Hommelhoff overvejer injuriesag, skriver Børsen.
Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto
Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Den aarhusianske rigmand, ejendomsinvestor og medejer af kapitalforvalten Formuepleje, Claus Hommelhoff, har haft en rolle i forbindelse med den meget omtalte bortvisning af topchefen hos sportsudstyrsproducenten Hummel, Søren Schriver.

Ifølge dagbladet Børsen har Claus Hommelhoff medvirket til at give Søren Schiver et alibi for, hvorfor han ikke kan have begået de ulovligheder, der medførte hans fyring.

Konkret handler det om en mail, som Hommelhoff — efter fyringen — har sendt til Hummels partner i Tyrkiet, hvori han foregiver at at være interesseret i at investere i en ejendom i Tyrkiet sammen med partneren. Men Stadil-familien mener at have beviser for, at det var den bortviste direktør, der uden Stadil-familiens viden ville investere og dermed indhøste en senere gevinst

"Enten drejer det sig om en meget loyal, god ven, der måske ikke er så begavet, eller også drejer det sig om medvirken til en kriminel handling (...) (og jeg forventer, red.) ... at han stikker halen mellem benene og kryber tilbage under den sten, hvorfra han kom," siger Hummel-ejer Christian Stadil til Børsen.

Forud for Stadils reaktion havde Hommelhoff ifølge avisen kaldt Christian Stadil for "en opblæst guru" og en "forkælet knægt" som en kommentar til en artikel på Finans.dk.

Hommelhoff oplyser til Børsen, at han overvejer en injuriesag mod Christian Stadil.

Formuerådgiveren der lod sig lokke

Byudvikler tror på at vinde udbud på nyt Aarhus-vartegn

Ejendomsmatador går efter kontorejendomme uden for centrum

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende