EjendomsWatch

Investeringsselskab med portefølje af danske gårde får ny udenlandsk ejer

Det danske selskab Farm Company A/S har fået en ny udenlandsk ejer samt et indskud på flere millioner.

Foto: JOACHIM ADRIAN/POLFOTO/ARKIV

Der er blevet rykket lidt rundt på ejerskabet i det danske investeringsselskab Farm Company A/S. Engelske David John Hughes ejer ifølge CVR-registret nu mellem 90-99,99 pct. af selskabet og overtager derfor ejerskabet fra danske Jens Ohnemus, der har stiftet selskabet.

Det skriver Finans.

Indtil videre har Jens Ohnemus brugt selskabet til at opkøbe danske gårde fra sin base i Schweiz. Herefter har han solgt gårdene videre til udenlandske investorer.

Jens Ohnemus fortsætter som bestyrelsesformand i Farm Company på trods af ejerskiftet.

Med erhvervelsen af den nye ejer har selskabet også fået en kapitalforhøjelse med i pakken, der lyder på 32,5 mio. kr.

I 2016 gennemførte Farm Company 12 handler med salg af danske gårde, og Jens Ohnemus har tidligere udtalt, at han forventer en omsætning på mellem 300-500 mio. kr. for handlen med gårdene i 2017.

Engelske David John Hughes er kendt som oliehandler, men han har også siddet som direktør i fodboldklubben Charlton og er nu hovedaktionær i London Rugby League Limited.

Rigmænd opkøber danske gårde 

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier