EjendomsWatch

P-hus rummede milliongevinst — sælger er fåmælt

Tiden er rigtig til at sælge, lyder det fra en af ejendomsbranchens kendte ansigter, der for et betydeligt millionbeløb netop har solgt et parkeringshus i København til en fond under kapitalforvalteren Catella.

Parkeringshuset på Nyropsgade 6 blev i 2004 købt for 46 mio. kr., og tirsdag solgt for 80 mio. kr. Sælger mener, at markedet er modent. | Foto: Google Maps

Der er ikke meget praleri at spore i stemmen hos Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i ejendomsinvesteringsselskabet Dades, da EjendomsWatch ringer. Han har ellers lige solgt et parkeringshus, som i seneste regnskab var bogført til 80 mio. kr. til en ny specialiseret ejendomsfond, Catella Parken Europa. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier