EjendomsWatch

Danicas afkast på ejendomme halter efter gennemsnittet

Værdien af Danicas portefølje af investeringsejendomme udgjorde ved udgangen af 2016 26,8 mia. kr., viser årsregnskabet.

Foto: Danica

Pensionsselskabet Danica, der er ejet af Danske Bank, leverede i 2016 et samlet afkast til sine kunder på 6,5 pct., svarende til godt 160 mia. kr., fremgår det af Danicas årsregnskab, der i lighed med Danske Banks offentliggøres torsdag.

"Vores strategi er at skabe langsigtede og robuste porteføljer, så store politiske begivenheder – som Brexit og præsidentvalg i USA – ikke betyder unødig risiko for kundernes penge. Det er vi lykkedes med, da vi har givet vores kunder høje absolutte afkast samtidig med, at tilgangen til risiko har været forsigtig," siger" siger Danicas adm. direktør Per Klitgård i regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier