EjendomsWatch

Banker går med til at udskyde milliardhandel med ejendomme

Nødlidende HD Ejendomme med en balance på over 4 mia. kr. får forlænget sin bankaftale, så man inden sommer kan afslutte den igangværende salgsproces. Over for EjendomsWatch forklarer bestyrelsesformanden årsagen til forlængelsen.

"Vi har igennem 2016 gennemført en proces for at finde nye investorer til HD Ejendomme. Salgsprocessen er ikke endeligt afsluttet," siger Lars Jensen, bestyrelsesformand i HD Ejendomme. | Foto: Valdemar Jørgensen, Polfoto (arkiv)

Flere års salgsbestræbelser for det gældstyngede fynske ejendomsselskab HD Ejendomme ser ud til at kunne afsluttes i god ro og orden.

Med 150 ejendomme og en balance på næsten 4,5 mia. kr. er det jo ikke noget, der lige overstås fra den ene dag til den anden. Det er ikke som at sælge et parcelhus.

Lars Jensen, bestyrelsesformand i HD Ejendomme

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier