Hotel-millionær vil udvide sit imperium

Ejeren af Cabinn-kæden har særligt tre byer i søgeren i sin jagt på at gøre lavprishotelkæden endnu mere landsdækkende. Stifter venter 20 pct. fremgang på bundlinjen i 2016.
Foto: Finn Frandsen/Polfoto
Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Med afslutningen af endnu et rekordår for Cabinn-hotelkæden, retter den 72-årige ejer, Niels Fennet, ud efter yderligere ekspansion i Jylland, skriver Børsen.

Cabinn, der er etablerede sig i København i 1990, har ni hoteller i de de større danske byer, men særligt tre jyske er på radaren i øjeblikket:

"Der er stadig Herning og Kolding tilbage, måske også Randers. De tre steder er der gode muligheder for forretning. Jeg får også nogle henvendelser fra mæglere, men det er jo ikke alt, der dur," siger Niels Fennet til Børsen.

I 2014 overtog han det det gamle Hotel Australia i Vejle, der nu er blevet til et Cabinn-hotel.

Til sommer udvider Cabinn med 520 værelser i Ørestad og bliver med mere end 1200 værelser Nordens største hotel, skriver Børsen. I støbeskeen er også området ved Kalvebod Brygge i København. Her vil Cabinn sammen med bl.a. Ikea opføre hotel, varehus og hundredvis af ungdomsboliger. Byggeriet skal efter planen stå færdigt i 2019.

Ifølge Børsen forventer Niels Fennet en fremgang i 2016 på 20 pct. på bundlinjen, som i 2015 lød på 80 mio. kr. efter skat.

Tysk hotelkæde rykker ind i Danmark

Hotelmilliardær tjener 100 mio. kr. og åbner nye hoteller

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også