EjendomsWatch

Adserballe & Knudsen-selskab bygger boliger på Thule-basen

Opgaven for det amerikanske luftvåben skal omdanne ejendom til lejligheder. Projektet løber op i et trecifret millionbeløb.

Foto: PR

A&K Greenland, et datterselskab til entreprenørselskabet Adserballe & Knudsen, skal i en totalentreprise til 128 mio. kroner ombygge en ældre ejendom til 50 store lejligheder. Ejendommen er ejet af det amerikanske luftvåben, skriver Licitationen.

"Fysisk kommer vi først i gang, når foråret vinder over vinteren i Grønland i maj måned, men vi starter nu med projekteringen og de mange forberedelser," siger Niels Laursen, direktør fra A&K Greenland, til Licitationen.

Ejendommen er opført i 1960’erne, Den skal totalrenoveres både indvendigt og udvendigt samt udvides til godt 2800 kvm.

Bygherren er det amerikanske forsvars indkøbsorganisation, og A&K Greenland løser totalentreprisen i samarbejde med sine grønlandske samarbejdspartnere, arkitektfirmaet Masanti i Nuuk samt rådgivervirksomheden Hollingsworth-Pack Corporation.

Aarsleff-topchef: Tab af kæmpe kontrakt i Thule overrasker

Medie: MT Højgaard og Aarsleff mister milliardkontrakt

Adserballe & Knudsen vinder renovering for 110 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier