EjendomsWatch

Adserballe & Knudsen-selskab bygger boliger på Thule-basen

Opgaven for det amerikanske luftvåben skal omdanne ejendom til lejligheder. Projektet løber op i et trecifret millionbeløb.

Foto: PR

A&K Greenland, et datterselskab til entreprenørselskabet Adserballe & Knudsen, skal i en totalentreprise til 128 mio. kroner ombygge en ældre ejendom til 50 store lejligheder. Ejendommen er ejet af det amerikanske luftvåben, skriver Licitationen.

"Fysisk kommer vi først i gang, når foråret vinder over vinteren i Grønland i maj måned, men vi starter nu med projekteringen og de mange forberedelser," siger Niels Laursen, direktør fra A&K Greenland, til Licitationen.

Ejendommen er opført i 1960’erne, Den skal totalrenoveres både indvendigt og udvendigt samt udvides til godt 2800 kvm.

Bygherren er det amerikanske forsvars indkøbsorganisation, og A&K Greenland løser totalentreprisen i samarbejde med sine grønlandske samarbejdspartnere, arkitektfirmaet Masanti i Nuuk samt rådgivervirksomheden Hollingsworth-Pack Corporation.

Aarsleff-topchef: Tab af kæmpe kontrakt i Thule overrasker

Medie: MT Højgaard og Aarsleff mister milliardkontrakt

Adserballe & Knudsen vinder renovering for 110 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier