EjendomsWatch

Roskilde Bank-direktør afviser forhold til ejendomsinvestorer

Mangeårig direktør Niels Valentin Hansen i den krakkede bank afviser at have en personlig relation til en række kunder, bl.a. ejendomsspekulanten Carsten Leveau, i forbindelse med retssagen i Østre Landsret.

Niels Valentin Hansen, tidligere direktør i den krakkede Roskilde Bank. Foto: Marie Fonfara/Ritzau Scanpix

I alt ti engagementer er under luppen i milliardopgøret om den krakkede Roskilde Bank, hvor den mangeårige direktør Niels Valentin Hansen afviser at have et personligt forhold til personerne bag, der bl.a. talte en række ejendomsspekulanter. Det skriver Børsen.

"Jeg har mødt dem, men jeg har aldrig haft møde med dem om andet end forretningsmæssige forhold. Der kom nogle af dem til min afskedsreception, men det er det nærmeste," sagde Niels Valentin Hansen i retten ifølge Børsen.

Carsten Leveau, der bedst er kendt for at stå bag ejendomsselskabet Centerplan, er det første engagement, der er blev blevet gennemgået i Østre Landsret. Niels Valentin Hansens advokat, Arvid Andersen, der udspurgte den tidligere bankdirektør mandag, tog fat på den seneste kreditbevilling, der er givet af Niels Valentin Hansen, inden han forlod banken i foråret 2007.

Der blev i alt givet 11 bevillinger til Centerplan, og ifølge Arvid Andersen har Niels Valentin Hansen kun deltaget i en enkelt bevilling. Det skete i 2006, da Centerplans engagement blev udvidet med 127 mio. kr., så det derefter var på 636 mio. kr.

Roskilde Banks eksdirektør sagde ikke nej til større udlån

Konkursramt matador forsøger at få Landsretten til at give grønt lys for milliardsøgsmål

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier