EjendomsWatch

Ib Henrik Rønjes Kongeegen knopskyder i år

Ejendomsselskabet ser frem mod et 2016, hvor man både afhænder og videreudvikler en række projekter.

Ib Henrik Rønje, ejer og direktør i Kongeegen. | Foto: Ritzau Scanpix/Bo Svane

2016 bliver et år, hvor mange af de seneste års anstrengelser udmønter sig i færdige projekter hos Kongeegen, der har ejendomsudvikleren Ib Henrik Rønje i spidsen. Forventninger til overskuddet i 2016 opgøres af Kongeegen til 61 mio. kr. Det skriver Børsen.

"Det går godt i Kongeegen, og vi afslutter en række store projekter i år. Vi forventer et noget større overskud i 2016 i forhold til 2015," siger Ib Henrik Rønje til Børsen.

Blandt de væsentligste aktiviteter er udviklingen af World Trade Center i Ballerup ved København, der er i fuld gang med at blive et samlingspunkt for de sundhedsfaglige område. En anden af årsagerne er boligprojektet Henriksholm i Vedbæk i Nordsjælland, der har taget den tidligere forsvarskommandos arealer i brug. Dette projekts salgsværdi er ca. 1 mia. kr.

I et endnu ikke offentliggjort årsregnskab kommer Kongeegen, ud med et overskud før skat på 25 mio. kr., mens egenkapitalen ligger på 215 mio. kr. De bogførte ejendomsværdier i selskabet er opgjort til 824 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier