EjendomsWatch

Ib Henrik Rønjes Kongeegen knopskyder i år

Ejendomsselskabet ser frem mod et 2016, hvor man både afhænder og videreudvikler en række projekter.

Ib Henrik Rønje, ejer og direktør i Kongeegen. Foto: Ritzau Scanpix/Bo Svane

2016 bliver et år, hvor mange af de seneste års anstrengelser udmønter sig i færdige projekter hos Kongeegen, der har ejendomsudvikleren Ib Henrik Rønje i spidsen. Forventninger til overskuddet i 2016 opgøres af Kongeegen til 61 mio. kr. Det skriver Børsen.

"Det går godt i Kongeegen, og vi afslutter en række store projekter i år. Vi forventer et noget større overskud i 2016 i forhold til 2015," siger Ib Henrik Rønje til Børsen.

Blandt de væsentligste aktiviteter er udviklingen af World Trade Center i Ballerup ved København, der er i fuld gang med at blive et samlingspunkt for de sundhedsfaglige område. En anden af årsagerne er boligprojektet Henriksholm i Vedbæk i Nordsjælland, der har taget den tidligere forsvarskommandos arealer i brug. Dette projekts salgsværdi er ca. 1 mia. kr.

I et endnu ikke offentliggjort årsregnskab kommer Kongeegen, ud med et overskud før skat på 25 mio. kr., mens egenkapitalen ligger på 215 mio. kr. De bogførte ejendomsværdier i selskabet er opgjort til 824 mio. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier