EjendomsWatch

Fem stabile år i sigte for ejendomsmarkedet

Ejendomsinvestorer forventer en god, stabil indtjening på investeringsejendomme i løbet af de næste fem år, viser en ny analyse.

Topdanmark Ejendom ejer den gamle Galle & Jessen bygning i København. Den skal udlejes som kontor, og det har direktør Søren Kempf Holm hos Topdanmark Ejendom store forventninger til. | Foto: PR

I Ejendomsforeningen Danmarks markedsstatistik – forventninger for april 2016 – er udsigten positiv for investeringsejendomsmarkedet. Ejendomsinvestorer forventer nemlig et totalt afkast på 5,8 pct. i perioden 2016-2020. Morten Marott Larsen, der er cheføkonom i Ejendomsforeningen Danmark, mener, at udviklingen på ejendomsmarkedet dermed ser ud til være stabil de næste fem år.

"På trods af at væksten i samfundet er lav, er investeringsejendomme stadig noget investorerne mener, der kan sikre en rimelig forrentning. Investorerne regner med en god drift og svage værdistigninger," siger Morten Marott Larsen og påpeger, at det er positivt for branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier