EjendomsWatch

Fem stabile år i sigte for ejendomsmarkedet

Ejendomsinvestorer forventer en god, stabil indtjening på investeringsejendomme i løbet af de næste fem år, viser en ny analyse.

Topdanmark Ejendom ejer den gamle Galle & Jessen bygning i København. Den skal udlejes som kontor, og det har direktør Søren Kempf Holm hos Topdanmark Ejendom store forventninger til. | Foto: PR

I Ejendomsforeningen Danmarks markedsstatistik – forventninger for april 2016 – er udsigten positiv for investeringsejendomsmarkedet. Ejendomsinvestorer forventer nemlig et totalt afkast på 5,8 pct. i perioden 2016-2020. Morten Marott Larsen, der er cheføkonom i Ejendomsforeningen Danmark, mener, at udviklingen på ejendomsmarkedet dermed ser ud til være stabil de næste fem år.

"På trods af at væksten i samfundet er lav, er investeringsejendomme stadig noget investorerne mener, der kan sikre en rimelig forrentning. Investorerne regner med en god drift og svage værdistigninger," siger Morten Marott Larsen og påpeger, at det er positivt for branchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier