EjendomsWatch

Fem stabile år i sigte for ejendomsmarkedet

Ejendomsinvestorer forventer en god, stabil indtjening på investeringsejendomme i løbet af de næste fem år, viser en ny analyse.

Topdanmark Ejendom ejer den gamle Galle & Jessen bygning i København. Den skal udlejes som kontor, og det har direktør Søren Kempf Holm hos Topdanmark Ejendom store forventninger til. | Foto: PR

I Ejendomsforeningen Danmarks markedsstatistik – forventninger for april 2016 – er udsigten positiv for investeringsejendomsmarkedet. Ejendomsinvestorer forventer nemlig et totalt afkast på 5,8 pct. i perioden 2016-2020. Morten Marott Larsen, der er cheføkonom i Ejendomsforeningen Danmark, mener, at udviklingen på ejendomsmarkedet dermed ser ud til være stabil de næste fem år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier