EjendomsWatch

Forældrekøb får stadig større indvirkning på ejendomsmarkedet

Nye tendenser blandt forældre, der køber lejlighed til deres børn, beretter flere mæglerkæder. Lejlighederne presses op i pris.

Foto: /ritzau/Mik Eskestad

Forældrekøb fylder fortsat en stor del af boligmarkedet i de store byer - og der skal efterhånden en del flere penge til at sikre sønnike eller datter tag over hovedet.

I 2015 var prisen for en forældrekøbslejlighed på sit højeste i de fem år, som ejendomsmæglerkæden Home har trukket statistik på området. Det viser tal, som Home har bearbejdet for Finans. Således kostede en forældrekøbslejlighed i gennemsnit knap 1,8 mio. kr. Det er næsten 200.000 kr. mere end året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier