EjendomsWatch

Sjælsø får svenske medejere

Svensk ejendomsselskab ser ejerandelen som en del af langsigtet strategi i Danmark.

Flemming Joseph Jensen, hovedaktionær og adm. direktør i Sjælsø Management | Foto: Ritzau Scanpix/Torben Stroyer

Det svenske ejendomsselskab Balder har købt FIH Erhvervsbanks 49 pct. ejerandel i Sjælsø Management ApS på 49 pct. med virkning fra 1. januar 2016. Det skriver Sjælsø i en pressemeddelelse uden at oplyse købesummen. De resterende 51 pct. ejes fortsat af Sjælsø Managements adm. direktør, Flemming Joseph Jensen.

"Vi lærte Sjælsø-teamet at kende allerede i 2010 og gjorde vores første forretning sammen i 2011. Vi er meget glade for nu at blive medejere af Sjælsø Management. Vi har et positivt syn på Danmark og ser meget langsigtet på det danske marked og på vores nuværende og kommende investeringer i København", udtaler Balders adm. direktør, Erik Selin, i pressemeddelelsen.

Der er ikke aftalt nogen eksklusivitet i forbindelse med fremtidige projekter. Balder kan således fortsat udvikle og investere i ejendomsprojekter i Danmark med andre aktører, ligesom Sjælsø Management også fremover kan indgå udviklings- og samarbejdsaftaler med andre ejendomsinvestorer og samarbejdspartnere.

"Jeg ser Balders kapitalstyrke og deres professionelle og offensive tilgang til det danske ejendomsmarked som et perfekt match med Sjælsø Managements kompetencer inden for projektudvikling og byggestyring. Jeg er overbevist om at Balders medejerskab vil skabe stor værdi for både Balder og Sjælsø Management," siger Flemming Joseph Jensen i pressemeddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier