Medie: Sag om returkommission ryster Hommelhoff-koncern

To ledende medarbejdere i Claus Hommelhoffs ejendomskoncern Domis og kapitalforvalteren Formuepleje er meldt til politiet for at have fået 30 mio. kr. Begge er opsagt, skriver medie. (Rettet)
Claus Hommelhoff var med til at stifte Formuepleje i 1986 og sin personlige ejendomskoncern Domis i 2009. | Foto: Joachim Ladefoged
Claus Hommelhoff var med til at stifte Formuepleje i 1986 og sin personlige ejendomskoncern Domis i 2009. | Foto: Joachim Ladefoged

(Rettet kl. 12.30: Det fremgik tidligere, at de to medarbejdere var opsagt og meldt til politiet af Claus Hommelhoff på grund af sagen. Det er dog ikke oplyst, hvem der står bag anmeldelserne, eller om sagen er den direkte årsag til afskedigelserne.)

To ledende medarbejdere i henholdsvis ejendomsudvikleren Domis og kapitalforvalteren Formuepleje – som begge er stiftet af Aarhus-rigmanden Claus Hommelhoff – er meldt til politiet. Det skriver Insidebusiness.

Ifølge mediet mener Hommelhoff-familien, at de to chefer – der efterfølgende er blevet opsagt – har fået returkommision i forbindelse med en ejendomsinvestering i Domis for et trecifret millionbeløb. Ifølge mediet skulle der var tale om en betaling på ca. 30 mio. kr., som er tilgået de tidligere chefer via en mellemmand.

Ingen har indtil videre ønsket at kommentere sagen over for Insidebusiness, men ifølge mediet skulle særligt den ene af de to nu opsagte chefer have haft et meget tæt forhold til Claus Hommelhoff, der af unavngivne kilder beskrives som personligt indigneret over sagen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Colourbox

Briefing uge 23: Koks i Koncenton