"Modigt lederskab": Tidligere Mærsk-formand bliver del af ny Nrep-familie

Ifølge den nye medejer og næstformand i Urban Partners, Jim Hagemann Snabe, ”er de største CO2-syndere også de brancher med de største muligheder.” Nyt kontor i USA er i kikkerten.
Jim Hagemann Snabe, ny næstformand og medejer hos Urban Partners. | Foto: Mads Claus Rasmussen
Jim Hagemann Snabe, ny næstformand og medejer hos Urban Partners. | Foto: Mads Claus Rasmussen

Det er en erhvervsmand af en vis tyngde, som træder ind i den nyetablerede koncern Urban Partners som næstformand og minoritetsejer; Jim Hagemann Snabe er bl.a. formand hos Siemens, bestyrelsesmedlem i World Economic Forum og har tidligere ført an i bestyrelsen hos A.P. Møller-Mærsk.

Det skriver Børsen.

Ifølge Jim Hagemann Snabe er Urban Partners, der inden for fem år vil investere 225 mia. kr. i grøn teknologi og byudviklingsprojekter, ”det bedste eksempel på et modigt lederskab i Danmark lige nu.”

”For mig at se er de største CO2-syndere også de brancher med de største muligheder. Den kategori, jeg manglede, var byggerier og byer,” lyder det fra Jim Hagemann Snabe, der i ejerkredsen bl.a. får selskab af Novo Holdings samt stifterne Rasmus Nørgaard og formand Mikkel Bülow-Lehnsby.

Ét af de fire ben, som Urban Partners står på, udgøres af ejendomsinvestoren og -udvikleren Nrep, og her er ambitionen som minimum at åbne kontor i et nyt land hvert eneste år. Adm. direktør hos Urban Partners Claus Mathisen fortæller til samme medie, at USA er et af de lande, man kigger på.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Colourbox

Briefing uge 23: Koks i Koncenton