Lokale Aarhus-aktører handler boliger i Tilst

”Samarbejdsvillighed og en pragmatisk tilgang fra køber og sælgers side,” har ifølge investeringsdirektør gjort det muligt for Søm Ejendomme at nå til enighed med 1927 Estate om købet af 32 boliger.
De 32 lejligheder på Honningvænget i Tilst fordeler sig mellem 31 og 64 kvm. | Foto: 1927 Estate
De 32 lejligheder på Honningvænget i Tilst fordeler sig mellem 31 og 64 kvm. | Foto: 1927 Estate

1927 Estate sælger yderligere fra i Tilst-bydelen Blomsterhaven i den vestlige del af Aarhus. Denne gang er det den ligeledes aarhusianske projektudbyder og investor Søm Ejendomme, der overtager 32 lejligheder.

Det skriver 1927 Estate i en pressemeddelelse.

Ejendommen løber op i 1329 kvm med bl.a. fælles tagterrase og supermarked i stueplan. Engel & Völkers Commercial har formidlet handlen.

1927 Estate-direktør Søren Hampen Kristensen fortæller, at der er tale om en hybrid mellem ”micro living-boliger og funktionsoptimerede 2-værelses lejligheder.”

”At ejendommen blev fuldt udlejet i forbindelse med opførslen af projektet vidner også om, at vores store fokus på at imødekomme målgruppens behov giver pote,” siger Søren Hampen Kristensen i meddelelsen og bliver suppleret af Søm-partner og -investeringsdirektør Michael Hartung Mortensen:

”Vi er både glade og stolte over det har kunnet lade sig gøre at lave en attraktiv handel i dette marked. Det kræver både samarbejdsvillighed og en pragmatisk tilgang fra køber og sælgers side, hvilket har været tilfældet her,” lyder det fra Michael Hartung Mortensen.

I sidste måned var det projektudbyderen Koncenton, der slog til i Tilst med købet af 72 nybyggede lejligheder på i alt 3558 kvm.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også