Revisorer sælger domicil i indre København for trecifret millionbeløb

FSR – danske revisorer rykker ud af sit domicil ved Kongens Have i det centrale København. Ny ejer er Copi Group, der nu vil tage fat på en større renovering af sit kommende hovedkvarter.
Ejendommen Kronprinsessegade 8 ligger lige over for Kongens Have i det centrale København og er tegnet af arkitekt Johan Martin Quist. | Foto: Nordicals
Ejendommen Kronprinsessegade 8 ligger lige over for Kongens Have i det centrale København og er tegnet af arkitekt Johan Martin Quist. | Foto: Nordicals

Copi Group overtager endnu en af hovedstadens fredede ejendomme i form af det 4000 kvm store aktiv Kronprinsessegade 8. Sælger er FSR – danske revisorer, der har haft domicil i den ene halvdel af bygningen i mere end fire årtier.

Der er tale om en trecifret millionhandel, skriver Nordicals København, der har formidlet handlen, uden at komme det nærmere.

Den nye ejer vil snarest påbegynde en gennemgribende renovering af ejendommen. Peter Julius Jensen, investeringsdirektør hos Copi, fortæller, at ”det er en del af vores DNA at bevare og indtænke mest muligt af en ejendoms oprindelige arkitektur og detaljer uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.” 

”Ejendommen gemmer på et stykke kulturhistorie, som vi vil bevare, og vi håber, at den kommer til at tjene mange mennesker godt i fremtiden, herunder vores egne medarbejdere, da vi selv etablerer Copis fremtidige kontor på adressen,” siger Peter Julius Jensen i meddelelsen.

Bag Copi står søskendeparret Maria Brunander Vøgg, der er adm. direktør, og stifter Jesper Brunander.

Ifølge Anders Bengtsson, partner hos Nordicals København og ansvarlig mægler på sagen, er ejendommen placeret i ”et område, hvor der meget sjældent udbydes investeringsejendomme til salg.”

”Samtidig er der en række udviklingspotentialer i ejendommen, der forstærker business casen yderligere,” lyder det fra Anders Bengtsson.

Det resterende erhvervsareal i bygningen er pt. lejet ud til tre virksomheder, og ejendommen rummer desuden to boligenheder.

Nordicals oplyser til EjendomsWatch, at øvrige rådgivere tæller Kammeradvokaten på køberside og Kromann Reumert på sælgerside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også