EjendomsWatch

Pensionsbranchen driver væk fra klimamål

Pensionsbranchens klimamålstreg har bevæget sig længere væk, viser ny opgørelse fra brancheorganisationen Forsikring & Pension. Summen af branchens grønne investeringer er faldet med 8 mia. kr. Dermed er der blevet længere til målet om 350 mia. kr. i grønne investeringer i 2030.

"Trods det lille fald i branchens samlede grønne investeringer er branchen stadig på sporet," siger Kent Damsgaard, adm. direktør i F&P, der er talerør for pensionsselskaber. | Foto: Stine Bidstrup

Kurstab, frasalg og nye opgørelsesmetoder bærer skylden for, at pensionsbranchen nu er længere fra sit klimamål end for et år siden. Det viser en ny statusopgørelse på det grønne tilsagn fra brancheorganisationen Forsikring & Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier