EjendomsWatch

Pensionsselskab sælger kontorejendom i Aalborg

Sampension sælger ejendom på små 15.000 kvm i Aalborg. Minoritetsmedejer beholder sin ejerandel.

Sampension frasælger ejendom i Nørresundby ved Aalborg. | Foto: PR / Sampension

Efter seks års ejerskab sælger Sampension nu ejendommen på adressen Stømmen 6 i Nørresundby i Aalborg. Det oplyser pensionsselskabet en pressemeddelelse uden at røbe pris.

Sampension erhvervede i sin tid ejendommen på 14.660 kvm sammen med den lokale kapitalforvalter Kristensen Properties til en pris på godt 73 mio. kr., fremgår det af tinglysningen.

Frasalget sker kun få dagen efter, at Sampension ligeledes i joint venture med Kristensen Properties købte en knap 8000 kvm stor kontorejendom ligeledes i Aalborg.

Ifølge meddelelsen sælger Sampension sin ejerandel til en ”kreds af primært lokale investorer,” hvor Kristensen Properties imidlertid beholder sin.

”Kristensen Properties har gennemført den forretningsplan, som de præsenterede for os i 2016, og vi ønskede derfor at gennemføre et salg. På daværende tidspunkt havde vi ikke et fokus på multiudlejede kontorejendomme i Danmark, men vi fandt sagen så interessant, at vi ikke kunne lade den gå,” udtaler Torbjørn Lange, chef for ejendomme i Sampension.

I ejendommen bor it-firmaet RTX som den primære lejer sammen med flere end 20 andre både små og mellemstore lejere.

”At det nu med salg af vores ejerandel er dokumenteret, at forretningsplanen kunne gennemføres, er vi meget glade for,” uddyber Torbjørn Lange.

Hos Kristensen Properties udtaler man i meddelelsen, at ”der er mere potentiale” i ejendommen, som årsag til, at der ikke sker et frasalg fra kapitalforvalterens side.

Pensionskvartet løber med nordjysk kontorejendom

Sampension kaster sig over sin tredje plejeboliginvestering

Nordjysk ægtepar bag slotshoteller dømt for grov momssvindel

Ejendomsfamilie løfter forretningen – egenkapitalen nærmer sig 1 mia. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier