Medie: Nrep vil overtage dansk ejendomsfond for 8 mia. kr.

Fokus Asset Management står til at miste forvaltningen af sin største fond, skriver Insidebusiness.
Nrep-topchef Claus Mathisen står ifølge mediet Insidebusiness foran et danske opkøb til 8 mia. kr. | Foto: Nicolai Lorenzen
Nrep-topchef Claus Mathisen står ifølge mediet Insidebusiness foran et danske opkøb til 8 mia. kr. | Foto: Nicolai Lorenzen

Den opkøbsivrige ejendomsforvalter Nrep, der råder over aktiver for 130 mia. kr., er på vej til at udvide butikken nok engang. Denne gang med en overtagelse for omkring 8 mia. kr. af fonden Commercial Real Estate Denmark, hvor flere danske pensionsselskaber er medinvestorer, skriver Insidebusiness.

En model går på en samlet overtagelse og et efterfølgende salg af enkeltdele, fremgår det.

”Der mangler således kun få detaljer, før handlen sandsynligvis kan blive annonceret inden for få uger,” skriver mediet, der også oplyser, at et salg skal være igangsat bag om ryggen på den nuværende forvalter af fonden, Fokus Asset Management, som ved et salg risikerer at miste en tredjedel af sit forretningsomgang.

Fonden kan føre sin historie tilbage til det hedengangne Aberdeen Asset Management, der i dag bærer navnet Abrdn og som netop var fundamentet for, at den daværende landechef Tonny Nielsen gik solo og etablerede Fokus Asset Management, hvilket EjendomsWatch tidligere har beskrevet.

Nrep ønsker ikke over for Insidebusiness at kommentere et eventuelt køb af fonden, men slår fast, at opkøbsinteressen trods mere usikre markeder fortsat er til stede.

Nrep skal udvikle fremtidens byer

Fokus-boss varsler flere opkøb efter svensk entre: ”Næste skridt er Finland”

Nrep sælger Trøjborg Centret for trecifret millionbeløb

Nrep-direktør gør klar til mere usikre tider

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også