EjendomsWatch

Dragsholm Slot taber millioner på M+ Ejendommes hotel i Horsens

Forpagter af Jørgensens Hotel i Horsens kommer ud af 2021 og 2020 med et to cifret millionunderskud, der dækkes ind af moderselskabet, Dragsholm Slot. Hotellet, der er ejet af M+ Ejendomme, åbnede under coronakrisen efter to års renovering.

Jørgenses Hotel var indstillet til Renoverprisen i 2021, efter at M+ Ejendomme havde finansieret renoveringen af den over 2000 kvm palæejendom beliggende på gågaden i Horsens. | Foto: Renoverprisen 2021

Hotelselskabet af 8. februar 2018, der driver Jørgensens Hotel i Horsens, kommer ud af 2021 med et underskud på 5,7 mio. kr. Det kommer efter et 2020, hvor underskuddet lød på 9 mio. kr. Det skriver Horsens Folkeblad.

Årsagen skal findes i, at hotellet med 59 værelser slog dørene op i 2020 – midt under coronakrisen – efter at have gennemgået en omfattende renovering finansieret af den afdøde Casa-stifter Morten Antitsch Mortensens ejendomsselskab, M+ Ejendomme, der ejer den over 2000 kvm palæejendom på Søndergade 17 i hjertet af Horsens.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier