Nyt rækkehusprojekt på Nordvestsjælland solgt inden første spadestik

I Kalundborg er projektudvikleren Innovater netop gået i jorden med et nyt rækkehusprojekt. ”Et flot og relevant projekt,” lyder det fra køber, der regner med at overtage de nøglefærdige boliger i 2023.
I 2023 står 50 nye rækkehuse efter planen nøglefærdige i Kalundborg. | Foto: PR / Innovater
I 2023 står 50 nye rækkehuse efter planen nøglefærdige i Kalundborg. | Foto: PR / Innovater

I Kalundborg er aarhusianske Innovater netop påbegyndt byggeriet af ”Klosterkrogen,” som er et nyt boligområde med 50 rækkehuse. Det oplyser projektudvikleren i en pressemeddelelse.

De 2-4-værelses boliger kommer til at ligge i ”naturskønne” omgivelser ved Klosterdammen og Lupinvej.

”Kalundborg er inde i en positiv udvikling med stigende befolkningstilvækst, og store globale virksomheder kommer til eller øger deres kapacitet i området. Vi ønsker dog ikke kun at bygge til tilflyttere, men også omfavne det stigende seniorsegment i byen,” udtaler Pierre Klausen, Innovaters udviklingschef, i meddelelsen.

Rækkehusene bygges med henblik på at bygge bro mellem generationer. Det betyder bl.a., at der kommer et fælleshus med indbygget orangeri samt fælles opholdsarealer, der skal invitere til en fælles hverdag, fremgår det.

Indflytning i 2023

Grunden har Innovater købt af Kalundborg Kommune, og allerede inden byggeriet står færdigt, har investeringsselskabet Nectar Invest købt projektet. Meddelelsen beretter ikke om pris hverken på grundkøbet eller salgsprisen til Nectar Invest.

Det samlede boligareal ender efter planen på ca. 4000 kvm.

”Kalundborg er en interessant by med mange store arbejdspladser, men samtidig med et relativt lille udbud af moderne og funktionelle boliger. Vi overtager et projekt, hvor der er fokus på fællesskabet, og hvor flere generationer kan bo side om side. Derfor ser vi frem til at påbegynde udlejningen i løbet af 2023,” udtaler Thomas Borg, direktør i Nectar Invest.

Klosterkrogen opføres af totalentreprenør Oxdal.

Optimisme hos Aarhus-udvikler efter år med udsving: ”Væsentligt højere” resultat i sigte

Blue Capital sælger butiksprojekter for 80 mio. kr.

Casa opfører boliger i Nordsjælland – størstedelen solgt til kapitalforvalter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også