EjendomsWatch

Lokale kræfter barsler med ny bydel på Lolland

Et nyt bykvarter med 165 både almene og private boliger er på tegnebrættet i Sakskøbing i Guldborgsund Kommune.

To lokale bygherrer er i dialog med Guldborgsund Kommune om at etablere en ny bydel i Sakskøbing. (På billedet er sukkerfabrikken i Sakskøbing.) | Foto: Peter Hove Olesen

En ny bydel med 165 boliger skal efter planen skyde op ved Saxkjøbing Sukkerfabrik beliggende mellem Maribo og Nykøbing Falster. Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

De to bygherrer på ”Sukkervænget”-projektet er lokale Sakskøbing Boligselskab og Martin Skibsted, hvoraf sidstnævnte ejer grunden, hvor sukkerfabrikken ligger.

”Vi har i boligselskabet lige nu 1198 på venteliste til en lejlighed i Sakskøbing, og det er simpelthen ved at sprænge det hele. Selvom tallet også dækker over interne interesserede mellem afdelingerne, så kan vi se, at der er et stort behov for at skabe flere nye boliger i Sakskøbing,” siger Lene Rørholt, formand for Sakskøbing Boligselskab, til Lolland-Falsters Folketidende.

Vinder fundet til at udvikle Frederiksberg Hospital

Industriens Pension jagter kontorer og boliger

Ikano Bolig opfører 30.000 kvm bolig vest for København

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier