EjendomsWatch

Ejendomdanmarks topchef: "Der er flere mørke skyer end tidligere"

SOMMERSERIE: Usikkerheden på markedet har indfundet sig langt hurtigere end ventet, og branchen må tænke kreativt, siger Ejendomdanmarks adm. direktør i denne første udgave af EjendomsWatchs sommerserie.

Peter Stenholm satte sig 1. maj i stolen for Ejendomdanmark, der er talerør for udlejere og administratorer af fast ejendom. | Foto: PR / Ejendomdanmark

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”Usikkerhed, uvished og uforudsigelighed er uønsket og fører til utryghed. Selvom der længe været tegn på, at opsvinget var på vej til at stilne af, så er netop usikkerheden og uvisheden taget til meget hurtigere end forventet. Og for et halvt år siden var det svært at forestille sig, at vi nu skal opleve en krig på europæisk jord. Utryghed er ikke ønskeligt, fordi stabilitet er et grundvilkår i vores branche.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier