EjendomsWatch

Værdireguleringer sikrer igen nordjysk udvikler markant bundlinjevækst

For andet år i træk er der trecifrede millionopskrivninger på menuen for koncernen bag Aalborg-udvikleren Calum. Bruttoresultat og likviditet er hævet, og koncernens egenkapital har rundet milliarden.

Tidligere sundhedsminister Jakob Axel Nielsen er direktør hos Aalborg-udvikleren Calum, der er ejet af Henrik Calum. | Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Bundlinjevæksten hos koncernen bag den Aalborg-baserede udviklingsvirksomhed Calum kom sidste år ikke op i samme luftlag som i 2020, men bød ikke desto mindre på en fremgang på små 25 mio. kr. svarende til en vækst 17 pct. Resultatet lød på 172 mio. kr.

Bruttoresultatet bevæger sig dog i modsætning til forrige år i den rigtige retning for Calum Capital-koncernen og runder med en vækst på 32 pct. igen de 100 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier