EjendomsWatch

Næstved-udvikler forudser halveret resultat i år

Mayland-koncernen kommer ud af 2021 med en faldende bruttofortjeneste. Dog tjener man flere penge end sidste år, primært anført af værdireguleringer på små 75 mio. kr. For i år er prognosen mere dyster.

Bjarne Mayland til venstre og dennes søn, Anders Mayland Olsen, til højre. De bærer titler af henholdsvis projektudvikler i Maycon og koncerndirektør i Mayland Holding CPH. | Foto: PR / Mayland Holding

I 2021 var man i Mayland-koncernen 40 pct. bedre til at tjene penge, hvis man sammenligner med året før. Det fremgår af Næstved-udviklerens nettop offentliggjorte årsregnskab, der i en udsendt pressemeddelelse betegnes som ”bundsolidt.”

Således lød resultat før skat på små 70 mio. kr. modsat knap 50 mio. kr. i coronaåret 2020. Dette skal dog ses i lyset af positive værdireguleringer på 74,8 mio. kr. Heraf bidrager alene to ejendomme i Fredericia og Næstved med godt 21 og 16 mio. kr., fremgår det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier