EjendomsWatch

Casa skal opføre 80 nye boliger ved Aarhus

”Søvnig forstad” skal gøres til levende by, som Vejle-udvikler vil føre ud i livet.

Foto: PR-visualisering

Det bliver med Horsens-entreprenøren Casa, at Vejle-udvikleren SK Ejendomsudvikling nu sætter gang i opførelsen af 80 nye lejeboliger, Fortehusene, i Lisbjerg uden for Aarhus. Det oplyser Casa i en pressemeddelelse, der beskriver Lisbjerg som en søvnig forstad i dag.

”Projektet udgør ca. en tredjedel af vores pipeline af projekter, som er klar til at gå i jorden inden for de kommende 12 måneder med en samlet boligmasse på 252 boligenheder beliggende i Aarhus og trekantområdet,” udtaler Kim Branick, medejer af SK Ejendomsudvikling, i meddelelsen.

Den kommende bebyggelse, der er tegnet af Gjørtz Andersen Arkitekter, består af toværelses lejligheder i stueplan med egen have og er tænkt til studerende og seniorer, mens børnefamilier og andre med behov for mere plads kan flytte ind i de fritliggende fireværelses byhuse i to plan. Der er også mulighed for at bo flere generationer under samme tag i generationshuset i tre plan, oplyser Casa.

”Fortehusene er et spændende projekt, der gentænker måden vi bor og lever på. Mange børnefamilier har et ønske om at være tættere på familien, så de kan få hjælp til det praktiske i hverdagen og skabe et dybere bånd mellem den yngste og ældste generation. Generationshuset giver en ramme for den type bæredygtigt fællesskab,” udtaler Torben Modvig, adm. direktør i Casa.

Efter planen sker første spadestik til sommer og med aflevering i foråret 2024.

SK Ejendomsudvikling er udover Kim Branick også ejet af Søren Bruun, Børkop, der også har andre ejendomsinvesteringer.

Casa-ejer overtager KPC: ”Et flot punktum”

Casa klar til væksteventyr med ny tysk ejer

Casa leverer ny rekord på toplinjen – men lønsomheden løjer af

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier