EjendomsWatch

Et af landets ældste ejendomsselskaber er tilbage efter coronadukkert

109-årigt ejendomsselskab er tilbage på sporet og lander trecifret millionoverskud. Topchef mærker især rift om kontorer, siger han til EjendomsWatch.

Jorcks Ejendomsselskabs seneste erhvervelse er en tilføjelse på Strøget i København med adressen Frederiksberggade nr. 17. | Foto: Google Street View

Ser man i det dugfriske regnskab for det over 100 år gamle Jorcks Ejendomsselskab, var det en engangsforestilling med de røde tal på bundlinjen, som blev fremlagt sidste år.

Primært anført af positive værdireguleringer på 133 mio. kr. ender 2021-resultatet på små 149 mio. kr. Og selskabet, som primært har ejendomme på Strøget i København, lander en omsætning i form af lejeindtægter, der er næsten identisk med 2020 på 104 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier