EjendomsWatch

Barfoed Group med hidtil bedste resultat – bundlinjen nærmer sig en milliard

Det fynske, familieejede ejendomsselskab Barfoed Group leverede i 2021 et resultat på over 900 mio. kr. Vi indfrier alle vores mål, siger direktør. Resultatet er dog primært drevet af værdireguleringer.

Koncerndirektør i Barfoed Group Frederik Barfoed er tilfreds med årets resultat. Samtidig holder han nøje øje med prisstigninger, som kan fordyre byggerierne. | Foto: Barfoed Group

Barfoed Group, som primært har ejendomme i Odense, leverer selskabets hidtil bedste resultat siden grundlæggelsen i 2013. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Primært anført af positive værdireguleringer på 777 mio. kr. ender årets resultat på 938 mio. kr. mod 363 mio. kr. i 2020. Resultat af primær drift lyder på 320 mio. kr. mod 309 mio. kr. året før.

”Jeg er meget tilfreds med regnskabet, og 2021 var et travlt år med opstart af flere større byggerier i Odense, men takket være den rigtige strategi om at bygge og vedligeholde i høj kvalitet sammen med en meget stor indsats af koncernens 120 medarbejdere, så indfrier vi alle vores mål for året,” udtaler Frederik Barfoed, koncerndirektør i selskabet i meddelelsen.

Øgede lejeindtægter

Trods fortsat påvirkning af covid-19 med nedlukninger og problemer i forsyningskæderne, oplyser Barfoed Group at have ”samme lave” tomgangsniveau som i 2020 på 3,6 pct. Dog var tomgangen endnu lavere i 2019, som lå på 2,7 pct.

Selskabets toplinje øgedes med 3 pct. fra året før og ender på 458 mio. kr. Egenkapitalen går ligeledes i den positive retning og ender takket være årets svulmende bundlinje på knap 3,2 mia. kr. En stigning på 52 pct. fra året før.

Første del af Munkebjerg Park i det sydlige Odense med 184 boliger blev færdig i 2021, hvilket har været
Første del af Munkebjerg Park i det sydlige Odense med 184 boliger blev færdig i 2021, hvilket har været "et af tre store byggerier," som har præget regnskabsåret. | Foto: PR / Barfoed Group

”Jeg ser allerede nu et 2022, hvor vi på trods af uroligheder i verden fortsat har travlt, og vi har samtidig en rigtig god efterspørgsel på lejemål i vores ejendomme, så jeg tror også, 2022 lander ganske fornuftigt, hvor koncernen fortsætter med at præge den positive udvikling af Odense med nye kvalitetsbyggerier og ombygning af velbeliggende strøgejendomme,” udtaler Frederik Barfoed.

Ifølge meddelelsen forbereder Frederik Barfoed sig på øgede prisstigninger på byggerier, og hvis det bliver nødvendigt ”kan det overvejes at udskyde dem til et senere tidspunkt, hvor det giver bedre mening at gennemføre dem.”

Med værdireguleringerne har Barfoed Group med udgangen af 2021 ejendomme for omkring 10 mia. kr.

Barfoed Group føjer 56 rækkehuse til ny Odense-bydel

Barfoed Group opfører 46 ungdomsboliger som nabo til nyligt opført Odense-projekt

Frederik Barfoed: Restauranter, detailhandel og turisme kommer til at blomstre igen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier