EjendomsWatch

Dades-ejendomme for 26 mia. kr. skal fortsat administreres af Newsec

Ejendomsadministratoren skal også de næste år stå for at drive en 1,2 mio. kvm stor portefølje fordelt på 121 ejendomme og med en værdi på over 26 mia. kr.

Hørsholm Midtpunkt er bladt de 11 butikscentre, som Dades ejer og hvor Newsec også fremover vil være administrator. | Foto: PR / Dades

Ejendomsforvalteren Newsec er blevet genvalgt til at stå for administrationen af ejendomsselskabet Dades’ portefølje af ejendomme med et areal på 1,2 mio. kvm, oplyser Newsec tirsdag.

Aftalen kommer kort efter, at Nrep valgte at placere en tilsvarede aftale om 1 mio. kvm for nylig.

”Med de målsætninger, som Dades og Nrep har for deres egen vækst og optimering af deres ejendomme, så er vi stolte af at blive valgt til. Vores mange medarbejdere i Newsec, der i dag arbejder på Dades-porteføljen, er klar til opgaven, og vi glæder os til at være med til at realisere de ambitioner, som Dades har til udviklingen af porteføljen,” udtaler Kim Andersen, adm. direktør i Newsec Property Management, i meddelelsen, der betegner aftalen som ”flerårig”.

Dades besluttede sidste år at overdrage selve udviklingen og forvaltningen af porteføljen til Nrep, mens ydelser som administration, drift, bygherrerådgivning og ydelser inden for bæredygtighed varetages af Newsec.

”Newsec er en samarbejdspartner, som vi har tætte bånd til og som har stort kendskab til vores ejendomme. De har den nødvendige bredde i deres løsninger, kompetencer samt internationale perspektiv til at bidrage til en værdiskabende udvikling af vores ejendommene sammen med Nrep,” udtaler Søren Kristiansen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Nrep skifter forvalter af dansk portefølje på over 1 mio. kvm

Administratorer har forskellig udlægning om pris i kæmpeaftale mellem Nrep og Newsec

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier