EjendomsWatch

"Tarvelig" ende af Strøget siger stop: Vil bruge millioner på lys, grønt, fliser og bænke

Forening af tomgangsramte ejendomsejere på Frederiksberggade i det centrale København er klar med første del af den plan, der skal rette op på den ende af Strøget, der løber ud i Rådhuspladsen. ”Der er brug for noget nyt og ungt,” fortæller formand til EjendomsWatch og efterlyser ”blomster og noget, der bryder den monotone gade.”

Ny belysning og belægning skal være med til at give Frederiksberggade-delen af Strøget et tiltrængt ansigtsløft. | Foto: PR-visualisering / Designgroup Architects

Mennesker er der nok af på Strøget mellem Rådhuspladsen og Gammeltorv/Nytorv i København. Problemet for de næringsdrivende på Frederiksberggade, som strækningen formelt set hedder, er, at alt for få af disse mennesker stopper op.

Det mener foreningen BID (Business Improvement District), der blev stiftet i 2019 af gadens ejendomsejere, nu at have fundet løsningen på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier