EjendomsWatch

PFA sælger kontorejendom i trecifret millionhandel

Kontorejendom i Glostrup vest for København kommer på nye og finske hænder i en handel til knap 400 mio. kr. PFA vil med frasalget ”rebalancere porteføljen,” lyder det fra ejendomsdirektør.

PFA sælger Stationsparken 27-33 i Glostrup i en trecifret millionhandel. | Foto: PR / PFA

Den nordiske kapitalforvalter Capman, der har hovedsæde i Finland, har overtaget PFA’s kontorejendom på adressen Stationsparken 27-33 i Glostrup. Det oplyser Colliers, som har været mægler på transaktionen til 395 mio. kr. i en pressemeddelelse.

”Vi er glade for at have fået mulighed for at investere i denne moderne og meget velbeliggende kontorejendom, umiddelbart ved trafikknudepunktet, hvor Glostrup Station mødes med den kommende letbane langs Ring 3,” udtaler Peter Gill, partner og chef for Capmans danske aktiviteter.

Samtidig pointerer han, at kapitalforvalteren planlægger at opgradere og energieffektivisere ejendommen, som består af 28.000 kvm og har været ejet af PFA siden sin opførelse.

”For at rebalancere porteføljen har vi udformet en strategi om at tilpasse vores kontorportefølje i form af frasalg og har i forbindelse med denne strategi valgt at sælge,” lyder det fra Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

Ejendommen i Glostrup er ifølge meddelelsen næsten fuldt udlejet og huser i dag Fødevarestyrelsen og Retten i Glostrup.

PFA har skruet på investeringsknapperne – direktør ser arbejdet bære frugt

Salg af grunde trækker ud for PFA og A. Enggaards fælles udviklingsselskab

PFA’s ejendomsdirektør efter kanonresultat: Vi har haft medvind på cykelstien

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier