EjendomsWatch

Flere professionelle investorer i butikken: CEJ løfter driftsresultat

Vækst inden for segmentet for danske og udenlandske ejendomsinvestorer betyder, at CEJ Ejendomsadministration løfter sit driftsresultat med 34 procent. Det skriver administratoren i en pressemeddelelse. Årsregnskabet er ikke offentliggjort.

”Resultatet skyldes tilgangen af nye kunder inden for især professionelle investorer, som har betydet stor vækst for vores faste honorarer," udtaler CEJ's adm. direktør, Anne Marie Oksen | Foto: PR / CEJ / Henrik Hildebrandt

CEJ Ejendomsadministration lander et driftsresultat (EBITDA) på 9,4 mio. kr. i 2021. Det er en stigning på 34 procent i forhold til 2020.

Det skriver administratoren i en pressemeddelelse. Selve årsregnskabet er ikke offentliggjort endnu.

Det forbedrede driftsresultat bygger på vækst inden for segmentet for danske og udenlandske ejendomsinvestorer.

”Resultatet skyldes tilgangen af nye kunder inden for især professionelle investorer, som har betydet stor vækst for vores faste honorarer. Og flere eksisterende kunder har også valgt at udvide samarbejdet med os,” udtaler adm. direktør Anne Marie Oksen i meddelelsen.

”Vi ønsker at være den stabile samarbejdspartner i et marked, som er præget af store forandringer. Og det ser ud som om, at kunderne anerkender os for netop det,” udtaler direktøren videre.

CEJ oplyser, at de forventer vækst i både omsætning og indtjening i 2022.

Administratoren fremhæver særligt sin specialiserede afdeling for energi og bæredygtighed, som en satsning, man forventer sig meget af.

”Vores store fokus på bæredygtighed, og hvordan vi skaber mere værdi for kunderne, er forhold, vi også gerne vil sætte mere fokus på,” udtaler Anne Marie Oksen.

CEJ Ejendomsadministration er ejet af C. E. Jensens Fond.

25-årsjubilar styrer voksende administrator af ejendomme med fornyet energi

Svensk investor i trecifret millionopkøb i Nordsjælland

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier