EjendomsWatch

Medie: Parken-aktionær er lun på ejendomsportefølje – kan give FCK ny ejer

Storaktionær i underholdningskoncernen Parken Erik Skjærbæk er ifølge mediet Insidebusiness parat til at overtage koncernens Lalandia-feriecentre. Det kan bane vej for et ellers strandet salg af resten, herunder fodboldklubben FCK, lyder det.

En næsten mennesketom og coronaramt Parken i maj 2020, hvor FCK og Sønderjyske spiller testkamp. | Foto: Lars Poulsen

Flere potentielle investorer har allerede luftet deres interesse for den ejendomsportefølje, som Parken Sport & Entertainment i forrige uge satte til salg.

Men nu skriver mediet Insidebusiness, at Parkens egen storaktionær, fynske Erik Skjærbæk, "ikke er afvisende over for" at overtage Lalandia-ferieparkerne, da de giver et stabilt afkast.

En sådan manøvre kan ifølge mediet åbne for et salg af fodboldklubben F.C. København til medaktionær Lars Seier Christensen og en udenlandsk investor, efter at en handel i efteråret faldt i 11. time på grund af modstand fra Skjærbæk over prisen.

Pensionsselskaber ser sultent mod til salg-skilte hos Parken

Parken-ejer: Salg af ejendomme har den "helt rigtige timing"

Parken-formand giver salgsproces et halvt års tid – Colliers skal bistå

Parken undersøger et salg af samtlige ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier