EjendomsWatch

Hoteller i comeback: Ordrebøgerne er fyldte som før corona

Der bookes igen overnatninger, møder og konferencer på de danske hoteller. Der er et stort behov for at mødes fysisk, og erhvervet venter et godt år, når januar og februar er overstået.

"Ved længere møder med flere deltagere, er der større udbytte ved at mødes fysisk," siger Peter Schelde, adm. direktør i Comwell Hotels. | Foto: PR / Comwell

Hotelbranchen er på vej mod et stærkt comeback, når det gælder møder og konferencer. Januar og februar er stille måneder, men flere hotelkæder og konferencecentre melder om ordrebøger for resten af året, som er mindst lige så fyldte som før coronakrisen.

Samtidig tyder den betydelige efterspørgsel på, at virtuelle møder ikke erstatter det fysiske møde i den udstrækning, som nogle i erhvervet havde frygtet. Dermed kan store dele af branchen være på vej ud af næsten to års dødvande med massive omsætningstab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier