EjendomsWatch

Parken undersøger et salg af samtlige ejendomme

Et salg af hele eller dele af ejendomsporteføljen, herunder bygningerne, som huser Lalandia-feriecentrene og nationalarenaen Parken, undersøges.

Driften af Lalandia-centre samt fodboldklubben F.C. København vil ikke blive påvirket af et eventuelt salg af Parkens bygningsmasse. | Foto: Michael Drost-Hansen

Det danske nationalstadion, Parken, og Lalandias hovedbygninger i Rødby og Billund kan være på vej på nye hænder.

Bestyrelsen for den nuværende ejer, Parken Sport & Entertainment, har nemlig besluttet at afsøge mulighederne for et helt eller delvist frasalg af koncernens ejendomsportefølje.

Driftsaktiviteterne bestående af Parken stadion, F.C. København samt Lalandia i Rødby og Billund vil dog ikke blive berørt af et eventuelt frasalg af hele eller dele af ejendomsporteføljen, men vil fortsat forblive i Parken Sport & Entertainment A/S koncernen.

"I forbindelse med den igangværende udskilning af selskaberne, som vi løbende har meldt ud, står vi nu i en situation, hvor det giver rigtigt god mening at afsøge et helt eller delvist frasalg af vores ejendomme i Parken og Lalandia, som alle er meget attraktive for investorer eller partnere."

"Ender processen med et salg, vil det resultere i en betydelig styrkelse af vores kapitalgrundlag og skabe nye muligheder i forhold til udviklingen af vores aktiviteter i F.C. København og Lalandia," siger Parken Sports bestyrelsesformand, Allan L. Agerholm i en meddelelse.

Selskabet oplyste den 10. december, at det som led i den igangværende omstrukturering, hvor de pågældende aktiver ville bliver udskillet, ville blive indgået lejekontrakter mellem de enkelte ejendomsselskaber og driftsselskaberne.

Et eventuelt frasalg af dele af ejendomsporteføljen vil således ske med Parken Sport & Entertainment-koncernen som lejer af de eventuelt frasolgte ejendomme.

Mulighederne for et eventuelt frasalg vil i den kommende periode blive afdækket gennem en struktureret salgsproces. Det understreges dog, at der ikke er sikkerhed for, at et helt eller delvist frasalg af ejendomsporteføljen vil blive gennemført.

Parken udskiller ejendomsselskaber – afventer skattefar

Salg af feriehuse bidrager til plus i Parken

Parken pønser på ny struktur: Vil udskille ejendomsselskaber for sig 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier