EjendomsWatch

Mikkel Westfall stopper som partner i Thylander: "Jeg fik hjemve"

Arkitekt Mikkel Westfall nåede at være partner og kreativ direktør hos Thylander Gruppen i et halvt års tid. Ingen dramatik over situationen – samarbejdet fortsætter, lyder det fra begge parter over for EjendomsWatch.

Tiden hos Lars Thylander gav Mikkel Westfall motivation til at komme tilbage til kernen af arkitektbranchen igen, siger han. | Foto: PR / Thylander

Thylander Gruppen hentede i juli sidste år Mikkel Westfall fra Sweco til rollen som kreativ direktør hos ejendomsinvestoren. Nu har han meldt sin afsked, fordi han i stedet vil bruge sine kræfter på egen tegnestue.

"Vi fortsætter vores tætte samarbejde, som bare sker i et andet format. Vi har haft et rigtigt inspirerende samarbejde, og i praksis bliver der ikke nogen forskel. Mikkel Westfall er fortsat en integreret del af vores arbejde," siger Kristian Krogh, direktør og partner i Thylander Gruppen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier