EjendomsWatch

Tocifret millionhandel i Odense kom i mål efter måneder

Det er en tidligere cykelfabrik og nuværende kontorejendom, der som omtalt i december forlader porteføljen hos M7 Real Estate.

I denne ejendom fra 1915 blev der tidligere produceret SCO-cykler. | Foto: PR / Colliers

Lejer bliver til ejer i en centralt beliggende kontorejendom centralt i Odense.

Det er kontorfællesskabet Coworking Plus, der som omtalt af EjendomsWatch i december overtager den for 52,5 mio. kr. af kapitalforvalteren M7 Real Estate.

"Salgsprocessen tog nogle måneder, inden køber og sælger fandt hinanden. Hele vejen har vi oplevet en god, konstruktiv dialog, og vi takker både køber og Colliers for et godt forløb, som i sidste ende resulterede i salget," siger Mikkel Mikkelsen, landechef hos M7 Real Estate, i en pressemeddelelse fra mægleren Colliers.

Ejendommen er opført i 1915 til den gamle fynske knallert- og cykelfabrikant SCO, men har også i nyere tid huset TDC og Vester Kopi, fremgår det.

Det meste af stuen samt de to øverste etager er i dag udlejet til Coworking Plus på en længerevarende lejekontrakt.

"Der er god efterspørgsel efter brugerejendomme som den her, og det gælder også velbeliggende investeringsejendomme. Vi har et agilt og købestærkt marked og fortsat fornuftige lånevilkår, så vi oplever generelt, at efterspørgslen er stor – faktisk større end udbuddet," udtaler Mathias Grønning, der er erhvervsmægler hos Colliers i Odense.

Udover Colliers har også Accura rådgivet M7 Real Estate, mens køber er blevet rådgivet af Fokus Advokater.

Koncenton køber 240 boliger i Odense af AG Gruppen

Fynsk ejendomsselskab vil udvikle 19 boliger i Odense

Industriens Pension opfører grønne boliger i ny Odense-bydel

Nrep-profil lægger fra land med milliardkøb: Kapital og lokal forankring gjorde forskellen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier