EjendomsWatch

Ny ejer af Capital Investment: Vi skal være "gateway to the Nordics"

Norske Storebrand Asset Management har offensive planer efter sit køb af danske Capital Investment sidste år, siger chef for Storebrand Eiendom i et interview. Forvalteren vil tiltrække flere internationale investorer.

"Det er i stor grad forretningsmodellen i Danmark, som vi ønsker at tage videre både i Sverige og Norge," siger Truls Nergaard, chef for Storebrand Eiendom, der sidste år købte den danske ejendomsforvalter Capital Investment. | Foto: Sindre Heyerdahl / Storebrand

Efterårets køb af den danske ejendomsforvalter Capital Investment markerede på mange måder starten for en ny og offensiv vækststrategi for Storebrand Eiendom. Ejendomsenheden i Storebrand Asset Management, som har 60 ansatte i Norge, Sverige og Danmark, ønsker at vokse hurtigere de næste år.

"Det er måske ikke alle som ved det, men 50 procent af den kapital, vi forvalter nu, er for eksterne kunder. Det er længe siden, vi bare var en forvalterarm for Storebrand Livsforsikring," siger chef for Storebrand Eiendom Truls Nergaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier