EjendomsWatch

Ny ejer af Capital Investment: Vi skal være "gateway to the Nordics"

Norske Storebrand Asset Management har offensive planer efter sit køb af danske Capital Investment sidste år, siger chef for Storebrand Eiendom i et interview. Forvalteren vil tiltrække flere internationale investorer.

"Det er i stor grad forretningsmodellen i Danmark, som vi ønsker at tage videre både i Sverige og Norge," siger Truls Nergaard, chef for Storebrand Eiendom, der sidste år købte den danske ejendomsforvalter Capital Investment. | Foto: Sindre Heyerdahl / Storebrand

Efterårets køb af den danske ejendomsforvalter Capital Investment markerede på mange måder starten for en ny og offensiv vækststrategi for Storebrand Eiendom. Ejendomsenheden i Storebrand Asset Management, som har 60 ansatte i Norge, Sverige og Danmark, ønsker at vokse hurtigere de næste år.

"Det er måske ikke alle som ved det, men 50 procent af den kapital, vi forvalter nu, er for eksterne kunder. Det er længe siden, vi bare var en forvalterarm for Storebrand Livsforsikring," siger chef for Storebrand Eiendom Truls Nergaard.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier